Julius Rajala aloittaa Identiolla operatiivisen johtajan (COO) roolissa 19.8.2024.

Siitä lähtien, kun Julius aloitti Identiolla joulukuussa 2019, hän on työskennellyt yrityksen kasvuun tähtäävien toimintojen parissa ohjelmistokonsultin työn ohella. Hänen roolinsa on ollut keskeinen muun muassa rekrytoinnin ja yrityskulttuurin kehittämisen saralla.

Operatiivisen johtajan rooli vapauttaa Juliuksen konsultointitehtävistä, jolloin hän voi omistautua yrityksen päivittäisen toiminnan johtamiseen täysipäiväisesti. Juliuksen työnkuvaan tulee kuulumaan mm. yrityksen strategian kehittämistä, kasvun ja skaalautuvuuden kehittämistä sekä sparrausta ja valmennusta.

”Uuden roolin myötä pystymme hyödyntämään Juliuksen kattavaa ymmärrystä Identiosta ja koko toimialastamme. Haluamme sen kautta varmistaa yrityksemme ja liiketoimintamme kehityksen myös tulevaisuudessa”, Identio viestittää lehdistötiedotteessaan 19.8.2024.

Tuore operatiivinen johtaja Rajala suhtautuu uuteen rooliinsa odottavaisin mielin: ”Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta Idention suunnalta. Firmamme toimintamallien kehittäminen on ollut minulle pitkään lähellä sydäntä. Meillä on mahtava tiimi, jonka osaamisen esiin tuominen on minulle tärkeä juttu. Uskon että tulevaisuudessa pystymme palvelemaan kumppaneitamme vielä nykyistäkin paremmin rakentamalla jo luomillemme varmoille perustoille.”

Idention Ite wiki -profiili