Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Opiskelijat kehuvat Study@ -oppimisalustaa: “Se on työmaalla iso tuki ja turva”

ReferenssiSedun pintakäsittelyalan perustutkinnon opiskelijat Janette, Jessica ja Krista kertovat Study-oppimisalustan olevan heille suuri tuki työelämässä oppimisen aikana. He ovat käyttäneet Studya muun muassa henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman laatimiseen ja oppimispäiväkirjan päivittämiseen.

Pintakäsittelyalan perustutkinnon opettaja Jouko Peltokangas kehuu Study-oppimisalustaa näppäräksi ja vaivattomaksi käyttää. Myös opiskelijat ovat omaksuneet alustan helposti.

– Aluksi jännitti ottaa Study käyttöön. Mutta se on todella selkeä ja yksinkertainen, kertoo Jessica.

– Päiväkirjaa on tosi helppo käyttää, lisää Krista.

Janette, Jessica ja Krista ovat käyttäneet Studyn oppimispäiväkirjaa runsaasti. Koska Study toimii erinomaisesti älypuhelimella, voivat opiskelijat olla koska tahansa yhteydessä opettajaansa työelämässä oppimisen aikana. Päiväkirjaan voi liittää kuvia työn jäljestä ja opettaja Jouko pääsee heti antamaan palautetta.

– Jos työpaikkaohjaajalta ei saa palautetta, niin Joukolta saa. Näin oppii tekemään alusta asti oikein. Me kuitenkin opitaan tekemällä, niin on ollut suuri tuki ja turva työmaalla tuo päiväkirja, Jessica summaa.

Ammattitaitovaatimukset ovat kätevästi esillä Studyssa

Studyssa opiskelija näkee kehittymissuunnitelmastaan tutkintonsa ammattitaitovaatimukset, minkä ansiosta opiskelija voi edetä opinnoissaan itsenäisesti omaan tahtiin.

– Niin sanotun flipped learning -menetelmän mukaisesti opiskelija voi katsoa ammattitaitovaatimuksista mitä vaaditaan, hakea itse tiedon ja asiat käydään läpi seuraavalla oppitunnilla. Sitten opettaja korjaa mahdolliset väärinkäsitykset, Peltokangas kertoo.

Peltokankaan mukaan opiskelijat oppivat hakemaan itsenäisesti tietoa alan yleisistä laatuvaatimuksista ja työskentelemään niiden mukaisesti. Studyn avulla tuetaan näin opiskelijan ammatillista kehitystä. Opiskelijat omaksuvat Studyn avulla muitakin työelämän käytäntöjä.

– Työtuntien seuranta on hyvää harjoitusta työelämää varten, koska työelämässäkin pitää samalla tavalla kirjata tunnit ylös, kertoo Janette.

Study tukee opiskelijoiden henkilökohtaisia opintopolkuja

Muun muassa Studyn päiväkirjatoiminnon ja kehittymissuunnitelman ansiosta opiskelijoiden opintopolut ovat täysin henkilökohtaisia. Opiskelijat valmistuvat oman aktiivisuuden ja elämäntilanteen mukaan noin 2-4 vuodessa.

– Tutkinnon osat toteutuvat osittain samaan aikaan ja ne limittyvät toistensa kanssa, joten merkinnät auttavat muistamaan, mitä tutkinnon osaa on milloinkin tehty, Peltokangas selittää.

Studyn päiväkirjamerkinnät helpottavat sekä opettajan että opiskelijan työtaakkaa, kun opiskelijoiden osaamisen edistymistä koskevat tiedot löytyvät samasta paikasta. Oppimisprosessia helpottaa myös se, että työpaikkaohjaaja pääsee antamaan palautetta Studyssa vaivattomasti ilman erillistä kirjautumista alustalle opiskelijan lähettämän palautepyynnön kautta.

– Se on kätevää, että päiväkirjamerkinnät saa liitettyä osaksi näyttöjen arviointiaineistoa, Jessica iloitsee.

Study osana sulautuvaa oppimista

Sulautuvassa oppimisessa yhdistyvät perinteinen, käytännöllinen ja digitaalinen. Study on kehitetty ennen kaikkea helpottamaan itse opetusta ja oppimisprosessia.

– Digitaalisuus ei ole itseisarvo, vaan se perustuu tietynlaiseen pedagogiikkaan. Tieto muuttuu kaiken aikaa. On parempi osata hakea uutta tietoa, kuin opetella vaikka joku kirja ulkoa, Peltokangas toteaa.

Syksyllä 2019 Sedussa aloitettiin opintohallintojärjestelmä Sopro Onlinen pilotointi. Tuotetta testasivat tuotantotekniikan, sosiaali- ja terveysalan ja pintakäsittelyalan perustutkinnon opiskelijat ohjaajineen. Pilottivaiheen jälkeen järjestelmä otettiin käyttöön pintakäsittelyalan oppiaineessa.

Suosittelija:

Tällä edistyksellisellä ohjelmalla (Study@) on moniulotteiset mahdollisuudet vastata nykyaikaiseen oppimiseen mm. palautteen antoon, tiiviimpään vuorovaikutukseen myös työelämässä tapahtuvan oppimisen aikana.

Jouko Peltokangas

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rediteq Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sedu
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jouko Peltokangas

Lisätietoja

Yritysprofiili Rediteq kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Omat tagit

oppimisalusta
verkko-oppimisalusta
oppimisympäristö
e-Oppimisympäristöt
Työssäoppiminen

Siirry yrityksen profiiliin Rediteq kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rediteq - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Rediteq - Muita referenssejä

Rediteq - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia